infinideklogogrey

WERKWIJZE

Heeft u interesse in een INFINIDEK oplossing dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen.
Om een goede offerte te kunnen maken moeten wij weten hoeveel panelen u nodig heeft, wat de afmetingen zijn van ieder paneel en of deze panelen gelijmd, of met drukknopen bevestigd moeten worden.
Welk ontwerp wilt u gebruiken en of er een logo of naam in verwerkt moet worden.


Wij nemen altijd contact met u op om een en ander door te spreken zodat ook alles duidelijk is hoe u te werk dient te gaan.

Gaat u akkoord met de offerte dan wordt er een aanbetalings factuur gemaakt van 30% van het totale factuurbedrag. Na ontvangst van de betaling kunnen de voorbereidingen van start gaan om de panelen te produceren. Alle panelen worden in Nederland gemaakt, u heeft dus geen last van lange wachttijden.

Er moet een mal gemaakt worden op het juiste materiaal. Deze mal stuurt u naar ons op waarna wij deze digitaal zullen inlezen. U ontvangt daarna een papieren afdruk van de gedigitaliseerde mal ter controle. Eventueel kunt u nog kleine wijzigingen aantekenen. Uw wensen inzake design en kleur worden kenbaar gemaakt en besproken.

Als de papieren mal goedgekeurd is kunnen de panelen worden geproduceerd. Zodra de panelen klaar zijn wordt er een factuur gestuurd van de resterende 70%. Na ontvangst van de betaling kunnen de panelen worden opgehaald of worden deze verstuurd.