infiniclean_20191201181555

ONDERHOUD

 

Het onderhoud van INFINIDEK is gemakkelijk. Gebruik een milde zeep en een borstel om het oppervlakte te reinigen. Borstel het zeepwater zachtjes in en spoel het daarna af met water.

 Als u er zeker van wilt zijn dat u het juiste reinigingsmiddel gebruikt kunt u het beste onze INFINIDEK cleaner gebruiken.

 

Voor een lang plezier van INFINIDEK adviseren wij u om het oppervlak af te dekken als u er geen gebruik van maakt. FINIDEK is UV bestendig maar een langdurige blootstelling aan een gericht indirect licht door bijvoorbeeld de weerspiegeling van glas, RVS etc. kan op den duur een verkleuring veroorzaken. U moet ook opletten met scherpe objecten, schoenen met hakken kunnen beschadigingen veroorzaken, ook andere scherpe objecten zoals schroevendraaiers, messen of scharen etc. kunnen het oppervlakte beschadigen.

INFINIDEK is waterbestendig en ook zoutwater geeft geen problemen doch bepaalde stoffen kunnen vlekken veroorzaken. Wees voorzichtig met vogelpoep, mosterd, brandstof, wijn, vet, bloed, agressieve reinigingsmiddelen of chemicaliƫn. Wij adviseren u om het oppervlakte direct schoon te maken als deze stoffen op het oppervlakte gemorst worden. Opblaasbare objecten moet u ook niet lang op het dek laten liggen, deze kunnen door blootstelling aan regen en zon ook kleurveranderingen veroozaken. Een hogedrukreiniger wordt afgeraden omdat de randen hierdoor beschadigd kunnen raken.

Indien er langer een zwaar object op geplaatst wordt, kunnen er afdrukken ontstaan. Als het zware object verwijderd wordt zal het in de meeste gevallen gewoon weer terug in de oude vorm komen als het een tijdje met rust gelaten wordt.

INFINIDEK matten die niet worden verlijmd moeten met enige regelmaat afgenomen worden om de onderzijde van de mat als ook de oppervlakte onder de mat schoon te maken. Plaats de matten pas terug als de onderzijde weer droog is.